Pensiuni Neamt-Pensiunea Rogin-Hangu-Neamt-Romania   Pensiuni Neamt :: Agroturism :: Pensiunea Rogin :: Cazare :: Hangu :: Neamt
 
Pensiune Neamt-Agroturism-Pensiunea Rogin-Cazare la munte-Obiective turistice-Hangu
 
Pensiune Neamt :: Pensiunea Rogin :: Cazare la munte :: com. Hangu :: sat Buhalnita :: Neamt
 
Pensiunea Rogin este una dintre cele mai atractive pensiuni din judetul Neamt, care va ofera intr-un cadru natural deosebit conditiile de cazare necesare relaxarii si odihnei la munte. Amplasarea strategică oferă turistilor acces facil la toate obiectivele turistice din judetul Neamt si zona Moldovei. Comuna Hangu este situată la poalele de V-SV ale Muntilor Stanisoarei, pe tarmul de nord-est al lacului Izvorul Muntelui si face parte din spatiul regional arondat zonei Muntelui Ceahlău. Imprejurimile sunt pline de locuri si peisaje uimitoare care merita a fi vizitate.[imagini in galeria foto]
In satul Buhalnita pot fi vizitate: Manastirea "Buhalnita" - Biserica "Intrarea in Biserica a Maicii Domnului" ctitor Miron Barnovschi a fostei Manastiri Hangu 1626 stramutata in 1958.
 
 
La 100 m se află Lacul Izvorul Muntelui.
La 19 km se afla Portul Bicaz.
La distanta de 25 km, pe DN 13 Poiana Teiului-Targu Neamt, se afla Manastirea Petru Voda, iar pe acelasi traseu se ajunge la manastirile Agapia, Varatec, Sihastria, Secu, Neamt, Casa memoriala "Ion Creanga", Cetatea Neamtului.
La distanta de 30 km, pe DN 15 se afla Statiunea Durau unde se poate vizita centrul Ecumenic si Manastirea Durau. Din statiune porneste traseul cel mai scurt pentru a ajunge pe Muntele Ceahlau.
La 50 de km se afla Cheile Bicazului si Lacul Rosu.
La 60 de km se afla statiunea Borsec.
La 100 de km se afla statiunea Vatra Dornei.
 
© 2007 Pensiunea Rogin-Hangu-Neamt Romania 3dmax tutorials forum